my image Ik heb meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van marketing voor retailorganisaties. Als klant plukt u daar dan ook de vruchten van.
my image Ik help u als klant, maar ik vind het net zo leuk om van uw ervaringen te leren. Elkaar helpen als ondernermers.
my image Kleinschalig houdt het ook persoonlijk. Direct contact, face-to-face.
my image Geen eigen drukkerij of vaste leveranciers. Dat is efficiënt en u ziet het terug in de prijzen.
my image Geen opdracht is eigenlijk te gek voor mij. Ik zoek gewoon de beste oplossing, passend bij uw wensen en budget.
Mediaplannen, onderzoek en analyse, huisstijlontwerp, logo's, advertenties, flyers, brochures, posters, vlaggen, promotieartikelen,
spandoeken, websites, webbanners, e-mailmarketing, mailingen, stickers, etiketten, kleding, reclameborden, pos-materiaal etc.
Home
Over
Contact
Nieuws
Links
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de retailmarketing, met name in de automotive: importeurs van auto's, bedrijfswagens en motorfietsen, dealers, brancheorganisaties, adviesbureau's en universele garagebedrijven. Ik ben gespecialiseerd in het opzetten van marketing- en retailconcepten, reclamecampagnes, marktanalyse en locatie-onderzoek.

Sinds 2010 ben ik eigenaar van het reclame- en adviesbureau Wake up! Design. Ondernemers uit diverse branches ben ik van dienst met advies, ontwerp en de productie van materialen. De klanten kan ik laten profiteren van mijn uitgebreide kennis en ervaring. Zelf geeft de relatie met bedrijven uit andere branches mij inspiratie, een andere kijk op zaken. Een win-win situatie voor beide partijen!

Wake up! Design werkt efficiënt en zonder binding aan vaste leveranciers. Dat houdt de kosten laag. Het directe contact met de klanten zorgt voor een snelle en adequate service. Voor veel ondernemers maakt dit toch het verschil.         
Naar Facebook pagina
LinkedIn
Twitter